Hirdetmény a Balassagyarmati Katolikus Óvoda alapításáról

Hirdetmény a Balassagyarmati Katolikus Óvoda alapításáról

Tisztelt Hívek!  Kedves Szülők!

 

Örömmel adunk hírt arról, hogy 2021. szeptember 1-jétől Balassagyarmaton újra katolikus óvoda indítását tervezzük. Az intézmény alapítója a Váci Egyházmegye, illetve az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága (EKIF) – Vác. Az óvodában legfeljebb 2 csoport elhelyezésére lesz lehetőség, legfeljebb 50 fő gyermek felvételével.

Szeretettel várjuk azoknak a családoknak az érdeklődését, akik a 2021-2022. nevelési évtől óvodáskorú gyermekeket nevelnek, és amely családok mindennapjaiban fontos a hitélet, gyermekük evangélium szerinti nevelése életük része, és olyan intézményt szeretnének választani, ahol a vallásos nevelés és a családias légkör formálja és élteti a közösséget. Akit a lehetőség nem érint közvetlenül, de ismer olyan szülőket, akik érdeklődnének az újonnan induló óvoda felvételi lehetősége iránt, kérjük, adja tovább az örömhírt!

Az érdeklődők a Szentháromság Főplébánia Irodájában (Rákóczi út 22., I. emelet), a Szentháromság Főplébánia-templom sekrestyéjében és az egyházközség honlapján érhetik el a SZÁNDÉKNYILATKOZATOT, melynek a kitöltését kérjük az érdeklődő szülők részéről.

A kitöltött és aláírt szándéknyilatkozatukat 2020. június 30-ig szíveskedjenek leadni a sekrestyében, vagy a Főplébánia Irodájában

 

Balassagyarmat, 2020. május 10.                                                                  

 

          Turai János                                                                           Selmeczi Zoltán

                     kanonok, plébános                                                                      EKIF főigazgató